Ik ben een ouder

Als ouder kun jij op deze pagina meer inzicht krijgen in het coachingsaanbod van HOEK. Lees wat mijn coachingsaanbod is en wat jouw rol kan zijn als ouder.

HOEK heeft als doel het helpen van vrouwen vanaf 18 jaar om weerbaarder te worden.
Voor vrouwen die steviger in hun schoenen willen staan, assertiever willen zijn of enige vorm van misbruik in hun leven hebben meegemaakt.

Wil jij dat jouw dochter …:

  • … haar eigen grens leert kennen en aangeven?
  • … met overtuiging “nee” kan zeggen tegen iemand?
  • … zelfverzekerder over straat kan lopen?
  • … zelfverdedigingstechnieken zal leren?
  • … basis bokstechnieken zal leren om haar eigen kracht te leren kennen?

Aan de start van het weerbaarheidstraject moet jouw dochter een intrinsieke motivatie hebben om weerbaarder te worden. Het is daarom belangrijk dat de aanmelding volgt via jouw dochter.
Als ouder kan jij uiteraard een actieve rol spelen in het proces tot aanmelding én een ondersteunende rol gedurende het weerbaarheidstraject.

Weerbaarder worden (1e subtitel)
Weerbaarheidstraining omgeving Nijmegen

Ik sta voor jouw dochter klaar

Ik ben me ervan bewust dat dit niet alleen het weerbaarheidstraject van jouw dochter is. Jij deelt een deel van haar gevoel en ervaart mogelijk zorgen.
Tijdens de start van het traject zullen jouw dochter en ik de verwachtingen naar elkaar uitspreken tijdens een kennismakingsgesprek. Mocht jouw dochter het prettig vinden kan ik na dit gesprek vrijblijvend contact zoeken met jou als ouder. Jouw informatie wordt meegenomen in het opstellen van het persoonlijke begeleidingstraject.

Ik houd rekening met het tempo dat werkt voor jouw dochter en welke situaties gevoelig (kunnen) zijn. Niks is verplicht in het gehele traject.

In een vrije, veilige en gezellige omgeving leren staat centraal. Ik sta klaar voor jouw dochter.

``Krachtig uit de HOEK komen``

Meer informatie?